Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren geskeletteerd geel mengsel 200st

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 15 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Kent u de nieuwste trendartikelen in de creatieve sector en bloemisterij? Bekijk dan deze fascinerende wilgenbladeren! Willow vertaalt uit het Engels wilg, dat bekend staat onder de Latijnse naam Salix, en het is van deze boom dat de mooie bladeren komen, die worden gedroogd en geconserveerd met behulp van een speciaal proces. Het skelet van het blad wordt blootgelegd door de bladhuid te verwijderen zodat de meest delicate structuren van de bladaders kunnen worden gezien. Is de natuur niet gewoon mooi? De zachte kleuring van de zogenaamde sluierbladeren in de tinten felgeel maakt dit unieke natuurlijke item tot een veelzijdig handwerkmateriaal dat alle DIY creatieve geesten zal verrukken.

De handwerkbladeren worden vaak gebruikt in de droge bloemsierkunst om bloemstukken, boeketten of boeketten te verfraaien. Het heldere geel van de sluierbladeren zal een briljant hoogtepunt in de werkstukken zijn, wat onmiddellijk zorgt voor een goed humeur. Bovendien kunt u uw handwerkcreativiteit de vrije loop laten en de sluiervellen effectief en veelzijdig implementeren in handwerkprojecten. Wenskaarten kunnen bijvoorbeeld prachtig worden verfijnd en een persoonlijk tintje krijgen.

De geskeletteerde wilgenbladmix in geel zit in een doos met in totaal 200 stuks en heeft een lengte van ongeveer 10 centimeter tot ongeveer 15 centimeter.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Kan betekent dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 10cm - 15cm
Kleur: geel
Materiaal: skeletachtig wilgenblad
Aantal: 200 stuks

Art.-nr.: 52/114
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren geskeletteerd geel mengsel 200st
Wilgenbladeren geskeletteerd geel mengsel 200st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.