Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgenbladeren geskeletteerd blauw, grijs assorti 200st

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 7 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De natuur is nog steeds de beste decorateur, wat nog eens te zien is aan deze skeletachtige wilgenbladeren gekleurd in blauw en grijs. Deze speciale blikvangers worden verkregen uit de bladeren van de wilg, ook botanisch bekend als Salix. De wilgenbladeren worden gedroogd en bewaard in een zacht proces, zodat alleen de skeletbladaders overblijven. Bij nader inzien zult u zien dat zelfs de beste aderen zijn bewaard gebleven, waardoor de decoratieve bladeren hun delicate, bijna sluierachtige vorm krijgen. Ten slotte maakt een zachte kleuring van het skelet een zeer ongewoon handwerk

Met verschillende tinten blauw, van lichtblauw tot benzine en de bijpassende grijstint, zijn deze sluiers uitstekend geschikt als elementen voor droge bloemisterij. Kruid je kransen en bloemstukken door de ambachtelijke vellen erin subtiel te verspreiden. Om dit eenvoudig te doen, bevat de selectie in totaal 200 exemplaren. De knutselvellen maken ook prachtige decoraties voor bruiloftstafels.

De geskeletteerde wilgenbladeren, gesorteerd in blauw en grijs, zitten in een doos met in totaal 200 stuks en hebben, als natuurlijke items, verschillende lengtes van ongeveer 10 centimeter tot ongeveer 15 centimeter.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Grootte : ongeveer 10cm - 15cm
Kleur : blauw, grijs
Materiaal : skeletachtig wilgenblad
Aantal : 200 stuks

Art.-nr.: 24/112/129/132
Gewicht: 0,25 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgenbladeren geskeletteerd blauw, grijs assorti 200st
Wilgenbladeren geskeletteerd blauw, grijs assorti 200st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.