Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wilgen skeletkleur oranje / rood 200st.

10,65 € *

0,05 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 3 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Hoe mooi kan de natuur zijn! Dit skeletachtige wilgenblad in oranje en rood wordt ook Willow Skeleton, Veil Leaf of Skeleton Leaf genoemd. Dus je kunt deze kleurrijke bladeren verwerken tot een mooie herfstdecoratie voor je etalage, vooral voor de herfst, of thuis een fascinerende tafeldecoratie oproepen. Je kunt de exotische natuurlijke decoratie ook gebruiken om je bloemboeket te verfijnen of om op wenskaarten en geschenkverpakkingen te plakken.

Het Willow skeletvel zit in een verpakking van 200 stuks, met ongeveer een halve kleur oranje en de andere kleur rood. Zoals gebruikelijk in de natuur, hebben de bladeren verschillende maten tussen 10 en 15 centimeter. Het blad is zorgvuldig in een kunstmatige staat van verwering gebracht, zodat alleen het skelet van het wilgenblad overblijft. Dankzij een speciaal conserveringsproces wordt de kleurrijke natuurlijke decoratie niet alleen beschermd tegen verdere weersinvloeden, maar is hij ook niet meer zo kwetsbaar.

Afmeting: 10 - 15 cm
Kleur: oranje, rood
Materiaal: skeletachtig wilgenblad
Aantal: 200 stuks

Art.-nr.: 08620-06/58
Gewicht: 0,06 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wilgen skeletkleur oranje / rood 200st.
Wilgen skeletkleur oranje / rood 200st.
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.