Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Wheat Bund Natur 1e decoratieve tarwe

3,65 € *

Artikel momenteel uitverkocht. Het kan zijn dat hij later beschikbaar is.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u op zoek bent naar een levendige en stralende natuurlijke decoratie, dan is deze tarwekorrel in de natuur precies goed! Met zijn goudgele oren en het frisse groen van zijn stengels vertegenwoordigt de tarwe de kracht van de aarde. Dus je kunt de zorgvuldig gedroogde, echte korrel op een klassieke manier gebruiken in een herfstdecoratie of Thanksgiving-decoratie.

Creëer bijvoorbeeld een sensationele wanddecoratie en combineer de tailleband met wat houten tuingereedschap. U kunt bijvoorbeeld een muur in uw wintertuin versieren op een charmante manier die past bij het herfstseizoen. Maar ook als etalagedecoratie voor uw bakkerij, is deze graanbundel een charismatisch sieraad dat uw versgebakken producten benadrukt en uw klanten zal verrassen.

De bos tarwe is in de natuur aan het onderste derde deel met een koord gebonden en is ongeveer 70 centimeter lang en weegt ongeveer 160 gram. Beide eenheden zijn onderhevig aan natuurlijke schommelingen in het natuurlijke product. Dus je kunt de hele graanbundel gebruiken als een compleet werk als kamerdecoratie voor je restaurant en op een bank plaatsen of in een hoek plaatsen met een pompoen en andere groenten. Met dit hoogwaardige natuurlijke product kunt u uw gasten op een briljante manier instellen voor uw heerlijke herfstgerechten.

Afmeting: ongeveer 70cm
Gewicht: ongeveer 160 gram
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: tarwe, gedroogd, draad
Hoeveelheid: 1 bos

Art.-nr.: 2390
Gewicht: 0,45 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Wheat Bund Natur 1e decoratieve tarwe
Wheat Bund Natur 1e decoratieve tarwe

Artikel momenteel uitverkocht. Het kan zijn dat hij later beschikbaar is.

* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.