Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Vuurtoren turkoois, wit Ø10.5cm H35cm

13,95 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Breng een stukje vakantie aan zee bij u thuis: deze vuurtoren in turkoois, wit en blauw nodigt u uit om te dagdromen!

De vormen en kleuren van de VIANA-vuurtoren doen denken aan historische miniaturen. Met zijn opzettelijke tekenen van veroudering en slijtage, is de decoratieve vuurtoren ook gemaakt om er oud uit te zien. Het lijkt op dat van een antiekhandelaar en pikt de huidige trend van vintage decoratie op.

De vuurtoren past prachtig in de badkamer als een nautische decoratie op een locatie beschermd tegen spatwater. Maar hij roept ook herinneringen op aan de kust op een ladekast of als tafeldecoratie. Een prachtige zomerse decoratie om de herinnering aan je laatste vakantie levend te houden. Misschien heb je wat zand meegenomen en combineer je de vuurtoren op een decoratief bord met wat schelpen, een kaars of een lichtslinger?

Bovendien is de vuurtoren prachtig als decoratie voor het raam van een reisbureau, voor een visrestaurant of voor een zomerse decoratie in een speciaalzaak. Als een blikvanger in de boekhandel vestigt het bijvoorbeeld de aandacht op de nieuwste reisliteratuur en vakantielessen voor het strand.

De nostalgische vuurtoren van metaal in de kleuren turkoois groen, wit en marineblauw is ongeveer 35 centimeter hoog met de houten basis. De voetafdruk heeft een diameter van ongeveer 10,5 centimeter.

Hoogte:
ongeveer 35 cm
Voetafdruk : ca. 10,5 cm
Kleur: wit, groen, blauw
Materiaal: metaal hout
Hoeveelheid: 1 st
Art.-nr.: 66962
Gewicht: 0,54 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Vuurtoren turkoois, wit Ø10.5cm H35cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.