Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Vuurtoren rood wit met windwijzer 90cm

72,00 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u thuis een gevoel van zee, scheepvaart en vakantie wilt krijgen, kunt u dit doen met deze grote, rode en witte vuurtoren, die ook is uitgerust met een blauwe, verwijderbare windwijzer. Hoewel dit slechts een dummy is, draagt het nog steeds op een aantrekkelijke manier bij aan de shabby-chique stijl die de decoratieve toren uitstraalt: op sommige plaatsen wordt opzettelijk geen kleur aangebracht, zodat het grijs van het onderliggende metaal zichtbaar wordt en de indruk wekt Als de vuurtoren al jarenlang aan zee stond, zou hij daar worden blootgesteld aan weer en wind en zeevarenden de weg wijzen naar de veilige thuishaven.

Een dergelijk scenario zal zeker in je verbeelding verschijnen als je de metalen toren installeert als onderdeel van een trendy decoratie van de Noordzee of de Oostzee in het midden van zand, schelpen en zeesterren. Dit werkt geweldig bijvoorbeeld in de context van een tafeldecoratie voor een themafeest of in het raam van een reisbureau, waar je ook een decoratief visnet onder de metalen toren kunt spreiden of aan de muur erachter kunt hangen. U kunt natuurlijk ook uw appartement, balkon of terras decoreren met de decoratieve vuurtoren.

De vuurtoren in rood en wit met windwijzer is ongeveer 90 centimeter hoog. De voetafdruk heeft de geschatte afmetingen van 14,5 x 14,5 centimeter, terwijl de windwijzer een diameter van ongeveer 22,5 centimeter heeft.

Hoogte : ongeveer 90 cm
Afmetingen vloeroppervlak : ca. 14,5 cm x 14,5 cm
Diameter windwijzer : ca. Ø22,5 cm
Kleur : rood, wit, blauw, grijs
Materiaal : metaal
Hoeveelheid : 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.