Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Vuurtoren rode maritieme decoratie metalen zomerdecoratie

23,10 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De kust ligt nu midden in je appartement: met de decoratieve vuurtoren van metaal in wit en rood!
Naast de tweekleurige beschildering valt vooral de rijkdom aan details in de metalen decoratie op: naast de ramen en deuren strekt zich een pittoreske wenteltrap uit tot aan de eerste verdieping van de toren. Daarnaast geven de leuningen en het geschilderde dak de maritieme sfeer weer. Met een beetje fantasie kon je de vuurtorenwachter bijna langzaam omhoog zien klimmen ...
Dit symbool van de kust zal ongetwijfeld het middelpunt worden van uw zomerdecoratie of een maritiem ontwerp van badkamer, restaurant of etalage. Hoe zit het als je het omringt met fijn zand? Maar naast een gekleurd decoratief anker ziet hij er ook heel zomers uit! Of zet je hem liever op een pittoreske rots of laat je er een wijnstok op groeien die langzaam de toren overgroeit?
Bent u op zoek naar meerdere bakens - voor meerdere badkamers, de logeerkamer of een etalagedecoratie - dan vindt u dit model hier ook in onze winkel in twee tinten blauw, die prachtig corresponderen met de decoratie in rood en wit!
De decoratieve vuurtoren is volledig gemaakt van metaal en heeft een totale hoogte van ongeveer 31 centimeter. De diameter van de footprint is ongeveer 10,5 centimeter.

Hoogte: circa 31cm
Voetafdruk: ca. Ø10,5cm
Kleur: wit, rood
Materiaal: metaal
Hoeveelheid: 1 stuk
Art.-nr.: 846275ROT
Gewicht: 0,58 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Vuurtoren rode maritieme decoratie metalen zomerdecoratie
Vuurtoren rode maritieme decoratie metalen zomerdecoratie
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.