Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Vuurtoren met LED 17,5 cm wit mat

13,00 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wilt u uw zomerdecoratie een maritieme flair geven aan de Noordzee? Bekijk dan deze schattige kleine vuurtoren in mat wit met LED-verlichting! De decoratieve toren is rijkelijk versierd aan de buitenkant, zodat u de afzonderlijke stenen, ramen en deuren kunt zien. Het is hol aan de binnenkant, omdat er een reeks lichten is die zacht gloeien in warm wit. Aan de onderkant van het schap bevinden zich de aan / uit-schakelaar en het compartiment voor de drie alkalische knoopcellen die al zijn meegeleverd.

Ze worden aangevuld met een kleine kartonnen scheider, die u moet verwijderen voordat u de eerste keer opstart. U kunt de kleine decoratieve vuurtoren bijvoorbeeld gebruiken als een leuke aanvulling op uw raamlijst en ook als onderdeel van een zomertafeldecoratie. De nautische decoratie is bijzonder geschikt voor een tuintafel en wanneer het langzaam donker wordt, is het uur van de lichten in de toren gekomen en verlicht de omgeving op een aangenaam sfeervolle manier!

De vuurtoren in wit mat met LED is ongeveer 17,5 centimeter hoog, terwijl de voetafdruk een diameter van ongeveer 8,5 centimeter heeft.

Hoogte:
ca. 17,5 cm
Voetafdruk : ca. 8,5 cm
Kleur: mat wit
Lampkleur: warm wit
Materiaal: kunststof, metaal
Benodigde batterijen: 3 x LR44 alkalische knoopcellen 1,5 V (al inbegrepen)
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.