Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Vuurtoren hout blauw-wit 36cm

15,05 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ahoy! Krijg een beetje vakantiegevoel van uw laatste reis naar de kust met deze prachtige vuurtoren! De decoratieve vuurtoren heeft een aangename lichtblauwe toon en is ook gestreept met wit. Typisch maritiem! Natuurlijke touwen gemaakt van jute vormen ook een geweldig designaccent.

Een maritiem accessoire dat er in elke faciliteit goed uitziet, is de vuurtoren en het maritieme decor is momenteel weer in de mode. Met een sfeervolle inrichting in het teken van de zee wordt een badkamer meer dan alleen een natte ruimte. Plaats de vuurtoren in combinatie met decoratief zand en schelpen op een badkamerplank en droom over de ruisende golven en witte zandstranden. Bovendien is het maritieme decoratieve stuk ook perfect geschikt voor het maritieme ontwerp van etalages met het thema van de zee en het strand, vooral in de zomermaanden.

De vuurtoren in blauw en wit heeft een hoogte van ongeveer 36 centimeter, de voetafdruk heeft een diameter van ongeveer 12 centimeter.

Hoogte: ongeveer 36 cm
Voetafdruk : ca. Ø12cm
Kleur: wit, blauw, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, vlas
Hoeveelheid: 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.