Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Vuurtoren hout blauw-wit 22cm

7,55 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Bij het zien van deze hoogwaardige vuurtoren kun je de golven bijna horen ruisen en de meeuwen krijsen. De decoratieve vuurtoren, gemaakt van hout, schittert op een typisch maritieme manier met blauwe en witte strepen. Een vlas touw en een kleine reling op het bovenste gedeelte ronden het authentieke totaalbeeld stijlvol af.

Geïnspireerd door de zee en de zee, is een maritieme inrichting modern en zeer actueel, vooral in zomerse decoraties. U komt dus gewoon in de vakantiestemming of droomt direct aan de kust. Zet de mooie vuurtoren in de schijnwerpers door een glazen kom of een decoratief dienblad te nemen en deze vervolgens te vullen met decoratief zand. Versierd met schelpen en het centrale element van de vuurtoren in het midden, straalt deze opstelling maritieme flair uit. Je kunt het dus prachtig gebruiken als tafeldecoratie voor een zomerfeest, het gebruiken in de tuindecoratie of een passende badkamer decoreren. Misschien sluit een decoratief zeilschip zich aan bij de vuurtoren? Bekijk ons assortiment onder maritieme decoratie, daar vindt u exclusieve decoratieve stukken die prachtig met elkaar kunnen worden gecombineerd.

De vuurtoren in blauw en wit heeft een hoogte van ongeveer 22 centimeter, de voetafdruk heeft een diameter van ongeveer 8,5 centimeter.

Hoogte: ongeveer 22 cm
Voetafdruk : ca. 8,5 cm
Kleur: wit, blauw, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, vlas
Hoeveelheid: 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.