Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Vuurtoren Ø16cm H50.5cm blauw

31,95 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze grote vuurtoren in blauw gemaakt van hout kun je een raamdecoratie of een ruimtedecoratie op een slimme manier ondersteunen in de zomer! De grote houten toren is gekleurd in blauw, wit en lichtblauw, versierd met een plat koord aan de onderkant en heeft een kleine balustrade aan de bovenkant die het uiterlijk afrondt. Met de brede en ronde voetafdruk kun je de decoratieve vuurtoren in een etalage plaatsen en gebruiken om naar de Noordzee te reizen, een boottocht te maken, te genieten van heerlijke vis of gewoon reclame te maken voor de nieuwe zomercollectie.

Maar deze nautische decoratie is ook zeer geschikt als kamerdecoratie voor uw restaurant, een cocktailbar of voor een wachtkamer. De toren is ook verrassend licht en kan heel snel worden verplaatst. Je kunt het gebruiken om in een mum van tijd een feest, een tv-opname of een theaterpodium te versieren. Als je een klein lichtje om de toren wikkelt en een paar schelpen en een klein schip toevoegt, krijg je een echt sfeervolle maritieme decoratie!

De blauwe vuurtoren is ongeveer 50,5 centimeter hoog en de voetafdruk heeft een diameter van ongeveer 16 centimeter.

Hoogte:
ca. 50,5 cm
Vloeroppervlakte : ca. Ø16cm
Kleur: wit, blauw, lichtblauw, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, vlas
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.