Vriendelijke decoratieve slak met metgezellen, lente, tafeldecoratie, huisslak 2st

12,20 € *

6,10 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dat is een grappige bende! Twee tuinslakken zijn op pad en hebben hun dierenvriendjes bij zich. - Dat moet echte dierenvriendschap zijn!

De ene Romeinse slak rent naar rechts en de andere naar links. Afhankelijk van de slak zit er een klein konijn, een eekhoorn en een kuiken of een kikker, een konijn en een eekhoorn op de huisjes van de vriendelijke decoratieve slakken.
De slakken hebben een licht grijsbruin lichaam en een groen huisje. Door de gekleurde tinten lijkt het alsof de huisslakken van keramiek zijn gemaakt. Maar ze zijn gemaakt van duurzaam kunststeen. - Je kunt de mooie slakversiering dus zowel binnen als buiten gebruiken.

Zet de schattige sierbeestjes tussen bloempotten op je vensterbank of gebruik de sierslakken als lenteachtige tafeldecoratie naast een pot met vroege bloemen of een mooi paasboeket. Met de mooie decoratieve figuren maak je de geplante sierschalen of een paasbloemstuk helemaal af. Op het balkon kunnen de slakken direct in de bloembak zitten en in de tuin in een klein kruidenbed. En een decoratieve mand beplant met vroege bloeiers met schattige slakversieringen is een leuke lentegroet om weg te geven!

Tip: Heeft u momenteel een pot met een amaryllisbol in uw decoratie? Deze hebben de neiging om na verloop van tijd met de bloempot om te vallen, vanwege het bloeien en groeien van de stengel. Je kunt dit tegengaan en het evenwichtsprobleem decoratief en praktisch oplossen met een mooi decoratief dier als deze vrolijke bende dieren door de slak simpelweg aan de andere kant van de bloempot te plaatsen.

De decoratieve slakken met bedreigingen komen als set naar je toe. De slakken zijn ongeveer 7,5 centimeter hoog en ongeveer 8,5 centimeter lang. De breedte van de slakken is ongeveer 3,5 centimeter.

Hoogte: ongeveer 7,5 cm
Breedte: ca. 3,5 cm
Lengte: ongeveer 8,5 cm
Kleur: grijs, bruin, groen. Zwart, wit, rood, geel, oranje
Materiaal: kunststeen
Aantal: 2 stuks in een set
Art.-nr.: 560949-000-902
Gewicht: 0,47 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Vriendelijke decoratieve slak met metgezellen, lente, tafeldecoratie, huisslak 2st
Vriendelijke decoratieve slak met metgezellen, lente, tafeldecoratie, huisslak 2st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.