Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Vlinder 3 cm x 2,3 cm gesorteerd voor het verspreiden van 200 g

7,50 € *

Levering tot 2. Oktober **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 16 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je een kleurrijke lentedecoratie wilt maken, bekijk dan deze mooie vlinder, die perfect is om te besprenkelen en in een gesorteerde decoratieset zit! De gestileerde mot is eenkleurig en gekleurd in deze decoratieve mix in kleuren zoals rood, roze, paars, groen en geel. Bovendien heeft het oppervlak een soort diamantstructuur, waardoor een mooi en aangenaam glanseffect wordt gecreëerd.

Als extra gimmick bestaat het lichaam in het midden uit een buis waardoor je bijvoorbeeld een draad kunt trekken om een originele raamslinger met de figuren te maken, die je ook kunt gebruiken als kamerdecoratie. Een ambachtelijke draad past ook door het midden en u kunt de plastic vlinders in een bloemstuk bewerken, bijvoorbeeld om een veerdecoratie aan te vullen. Het hele ding werkt ook heel goed met de ingemaakte bloemen op je vensterbank als je de vlinders op de draad erin legt!

De gesorteerde vlinder voor verstrooiing wordt aangeboden in een doos en de afmetingen van de figuur zijn ongeveer 3 x 2,3 centimeter. De buis heeft een diameter van ongeveer 1 millimeter.

Afmetingen
: ca. 3 cm x 2,3 cm
Buisdiameter: ca. Ø1 mm
Kleur: rood, geel, paars, groen, roze, turkoois, oranje, roze
Materiaal: kunststof
Gewicht : ca. 200 gram

Art.-nr.: 8421168
Gewicht: 0,33 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Vlinder 3 cm x 2,3 cm gesorteerd voor het verspreiden van 200 g
Vlinder 3 cm x 2,3 cm gesorteerd voor het verspreiden van 200 g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.