Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Vlas natuurlijke grassen voor droge bloemisterij 100g

7,50 € *

4,69 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De trend zegt droog: het gedroogde vlas in natuurlijke kleuren komt absoluut overeen met de huidige trend naar droge bloemsierkunst.
Het kleurenspel op het natuurlijke vlas met zaaddozen verandert van bruin naar geel naar groen. De ronde zaaddozen zien er ook buitengewoon decoratief uit. Geen wonder dat vlas (Latijn: Linum) erg populair is als versiering.
Omdat subtiele kleuren de boventoon voeren in droogboeketten, zijn de vormen des te belangrijker. Daarom nodigen deze aantrekkelijke vlasstengels uit om ze te verwerken tot arrangementen en boeketten en ze te schikken met andere materialen zoals gedroogde bloemen, andere gedroogde grassen zoals pampagras of bijvoorbeeld lavendel. Het droge gras is ook een lust voor het oog op tafel of vensterbank alleen in een glazen vaas. Doordat droge materialen zeer lang houdbaar zijn, zijn ze een natuurlijke variant van kunstbloemen en ook geschikt voor bloemenliefhebbers die vaak meerdere dagen van huis zijn.
U ontvangt het natuurlijke vlas als een bundel van ongeveer 100 gram in een papieren zak. Zoals bij alle natuurlijke materialen, is de geschatte lengte van ongeveer 63 tot 67 centimeter niet bindend en dient alleen als richtlijn. Elke steel kan afzonderlijk worden gebruikt.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Lengte: ongeveer 73cm - 76cm
Kleur: naturel
Materiaal: vlas (Linum)
Gewicht: ongeveer 100 g
Art.-nr.: 3044
Gewicht: 0,46 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Vlas natuurlijke grassen voor droge bloemisterij 100g
Vlas natuurlijke grassen voor droge bloemisterij 100g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.