Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Visvis figuur gemaakt van glas met glitter 14cm

14,20 € * 12,55 € * U spaart 12% (1,65 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Leuk, indrukwekkend en perfect voor je zomerse decoratie: deze doktervis ziet er echt geweldig uit als een figuur gemaakt van glas met glitter aan de binnenkant en past perfect op een ladekast of een eettafel! Het glazen figuur is massief, grotendeels kleurloos en nog steeds versierd met blauw glas en gouden glitter rond het hoofd. Vanwege de zwarte ogen, de lichaamsvorm en de vinnen, is de decoratieve figuur ontworpen als een chirurgische vis, die ook bekend staat als een zeeknuppel of chirurgische vis.

Met de platte voetafdruk kan de glazen vis overal worden geplaatst en kunt u een mooie maritieme tafeldecoratie maken die u kunt aanvullen met witte kaarsen, een klein houten schip en een paar schelpen. Je kunt deze nautische decoratie ook heel mooi in een badkamer gebruiken en zo een ontspannen zomergevoel creëren. De decoratieve vis ziet er vooral geweldig uit naast vakantiefoto's en het zonovergoten venster!

De decoratieve vis als een figuur gemaakt van glas met glitter is ongeveer 14 centimeter hoog en lang. De breedte is ongeveer 5 centimeter.

Hoogte: ongeveer 14 cm
Lengte: ongeveer 14 cm
Breedte: ongeveer 5 cm
Kleur: kleurloos, blauw, zwart, goud
Materiaal: glas, kunststof
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 865800
Gewicht: 0,85 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Visvis figuur gemaakt van glas met glitter 14cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.