Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Vishanger 3 delen 20cm

7,55 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een stijlvol trio vis maakt deze decoratieve hanger tot een speciaal accessoire voor elke maritieme decoratie. De vissen hebben allemaal verschillende afmetingen, zodat een fascinerend harmonieus beeld ontstaat. Ze waren kunstig gemaakt van hout, waarvan het oppervlak van nature bleek werd. Slechts enkele gebieden hebben een witte wassing, zodat details zoals schubben en vinnen goed tot hun recht komen. Een jute koord op elke vis leidt naar een gemeenschappelijke lus om op te hangen en laat het ensemble prachtig slingeren.

Of het nu gaat om een maritieme badkamerdecoratie of als een harmonieuze zomerdecoratie, de decoratieve hanger past harmonieus in zijn natuurlijke stijl en laat ons tegelijkertijd in de vakantiestemming komen. U kunt de hanger aan muur- of plafondhaken bevestigen of aan een gordijnroede hangen als raamdecoratie. U zult zeker een goede plek vinden voor de vis.

De houten hanger bestaande uit drie vissen heeft een lengte van ongeveer 20 centimeter.

Lengte: ongeveer 20 cm
Kleur: wit, natuurlijk
Materiaal: hout, jute
Hoeveelheid: 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.