Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Verspreide decoratie vlinder hout natuur 2cm 144st

8,50 € * 7,40 € * U spaart 13% (1,10 €)

0,05 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als je een eetkamer of een evenement in een rustieke decoratiestijl op een lenteachtige manier wilt versieren, gebruik deze vlinder dan als een scatter-decoratie gemaakt van hout in natuurlijke kleuren! Je kunt de elegante houten figuren van Viana, het merk voor hoogwaardige decoratieve materialen, besprenkelen, bijvoorbeeld heel gemakkelijk op een tafel, een aanrecht of een plank en zo de lentesfeer ondersteunen. De lichte houten platen kunnen ook eenvoudig worden vastgelijmd, zodat u in een mum van tijd een veerarrangement, een tafeldecoratie en ook een raamdecoratie kunt decoreren.

Bovendien kun je de houten vlinders heel creatief schilderen en ze dus individueel aanpassen aan je ontwerpideeën, bijvoorbeeld als je lichte pasteltinten nodig hebt voor een ruimtedecoratie. Bovendien kunt u ook seizoenskaarten voor uw restaurant plakken, evenals een raamdecoratie met de decoratieve mappen en de hele sfeer ondersteunen. Als wederverkoper kunt u natuurlijk de vlinders porteren zoals u wilt, ze mengen met andere scatter-decoraties en ze dus als een mix aan uw klanten aanbieden!

De vlinder als decoratieve decoratie van hout in natuurlijke kleuren wordt geleverd als een set van 144 stuks. De figuren zijn ongeveer 2 x 2 cm.

Afmetingen:
ca. 2 cm x 2 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: hout
Aantal: 144 stuks

Art.-nr.: 86034
Gewicht: 0,15 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Verspreide decoratie vlinder hout natuur 2cm 144st
Verspreide decoratie vlinder hout natuur 2cm 144st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.