Veerring lichtgroen Ø15cm 4st

15,15 € *

3,79 € per Stuk

Levering tot 2. Februari **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of het nu is om op te hangen of te liggen, op de tafel, aan de muur, aan het raam of aan een deur: er is een decoratieve plaats voor deze kleine verenkrans in lichtgroen! Het decoratieve element, waarin zachte veren en dons zijn bevestigd aan een piepschuimbasis, is bijzonder geschikt voor de lente en Pasen. Dan is er ook een prachtige paaskrans in uw etalage of bij een cafédeur, vooral omdat deze gemakkelijk kan worden opgehangen met het bijgevoegde, natuurlijk gekleurde jutelint.

Je kunt de decoratieve krans natuurlijk ook op het aanrecht van een hotelreceptie plaatsen en zoete kunstbloemen, een vaas in het midden of verschillende decoratieve konijntjes eromheen gebruiken om een zoete paasdecoratie te bieden! De decoratieve krans met zijn veren in de prachtige, heldere kleur staat garant voor een frisse, luchtige sfeer. Als je dan het hele ding dat bepaalde wilt geven, kun je ook een reeks lichten rond de gevederde ring winden: op deze manier krijg je een sfeervolle decoratie voor de eerste warmere avonden!

De lichtgroene verenring wordt geleverd in een plastic verpakking in een set van 4 stuks. Elke krans heeft een geschatte totale diameter van 15 centimeter en een binnendiameter van ongeveer 11 centimeter. Omdat sommige veren iets meer uitsteken dan andere, is de maximale hoogte ongeveer 6 centimeter.

Totale diameter : ca. Ø15cm
Binnen diameter: ongeveer Ø11cm
Hoogte : ongeveer 6 cm
Kleur : lichtgroen, natuurlijk
Materiaal : piepschuim, veren, jute
Aantal : 4 stuks

Art.-nr.: 920047-43
Gewicht: 0,1 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Veerring lichtgroen Ø15cm 4st
Veerring lichtgroen Ø15cm 4st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.