Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Veer vlinder op draad 10cm roze, paars, zalm 12st

6,65 € *

0,55 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Letterlijk zo licht als een veer, zwaaien deze vlinders op de draad in de lentewind. Omdat de decoratieve pluggen eigenlijk van gekleurde veren zijn gemaakt!

Met hun mooie stippen en lange zwarte voelsprieten zwaaien ze in het bloembed tussen kleurrijke bloemen en glinsterende grassen. Omdat de draad gemakkelijk in de grond kan worden gestoken en uw tuin in lentestemming is! Je kunt meer kunstmatige vlinders op lentetakken of in de struiken zetten. Als decoratieve plug is de verenvlinder geschikt voor containers, veerkransen en tafeldecoraties, ook met bloemenschuim of polystyreen. En hoewel het een beetje wispelturig is, snijdt de vlinder ook een goed figuur in huwelijksdecoraties en de bijbehorende bloemstukken!

Je laat de verenvlinder in drie kleuren plakken in de kleuren roze, paars en zalm in een set van 12 stuks, elk met 4 vlinders in elke kleur. De decoratieve vlinder met draad heeft een totale hoogte van ongeveer 21 centimeter, waarvan 4 centimeter voor de decoratieve figuur zelf.

Totale hoogte met draad: ca. 21 cm
Hoogte vlinder: 7cm
Spanwijdte: ongeveer 10 cm
Kleur: roze, paars, zalm
Materiaal: veren, kunststof, draad
Aantal: 12 stuks, 3 per kleurvariant
Art.-nr.: 67876
Gewicht: 0,44 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Veer vlinder op draad 10cm roze, paars, zalm 12st
Veer vlinder op draad 10cm roze, paars, zalm 12st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.