Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Umachi mossel 500g

5,70 € *

11,40 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Breng een maritiem gevoel naar huis met deze shell genaamd Umachi! Gewoon bestrooid op de tafelloper of gevuld in een kleine kom, verschijnen deze prachtige kleine schelpen van een afstand. Met een beetje ambachtelijke vaardigheid kun je de behuizing op een canvas lijmen met wat decoratief zand en andere schelpen. Je hebt al een mooie muurdecoratie met een Zuidzee-sfeer die je overal kunt ophangen!

Zelfs kleine slingers met een klein knutselkoord zijn mogelijk en versieren alles dat harmonieert met een beetje mediterrane flair van feestkelders, via de wintertuin of de volkstuin.

Met zijn puntige behuizing ziet de decoratieve schaal eruit alsof hij is gemaakt door een kunstenaar, hoewel het een puur natuurlijk product is. Dit pakket bevat ongeveer 500 g van deze kleine umachi-shells. Elke schaal voor knutselen en decoreren heeft verschillende lengtes van ca. 2-3 cm. Je kunt dus ook de buitenkant van je restaurant of restaurant prachtig decoreren als je de Zuidzeedecoratie in bloempotten bij de ingang vult.

Grootte:
ongeveer 2-3 cm
Kleur: wit
Materiaal: limoen
Gewicht: 500 gram


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.