Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Tuinfiguurtje op de standaard H30cm

18,00 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Maritieme decoratie is als vakantie in uw eigen huis en is zowel tijdloos als trendy. Met dit exclusieve tuinfiguur in de vorm van een schelp, kunt u nu uw droom van maritieme flair in de tuin realiseren. De welgevormde schaal is een echte blikvanger als onderdeel van het hoogwaardige merk VIANA en is gemaakt van massief beton met behulp van een speciaal steengietproces. Dit resulteert in een extreem hoge kwaliteit, die ook te herkennen is aan het bijzonder hoge gewicht van de tuinfiguur. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over weer en wind. De decoratieve schaal is bestand tegen elke storm! Bovendien is de schaal bevestigd aan een metalen staaf die veilig is bevestigd aan een stabiele standaard. Dit zorgt voor een luchtige uitstraling en benadrukt het maritieme accessoire prachtig.

Niet alleen, maar vooral passend, zal dit shell-sculptuur zeker een tuinvijver decoreren. Maar je kunt de nobele betonnen figuur ook ergens anders in je tuin of op het terras of balkon plaatsen en zo een prachtige blikvanger in de buitendecoratie creëren. Als u van maritiem houdt, kunt u het mooie woonaccessoire natuurlijk ook ideaal binnen plaatsen. Effectief geplaatst in een badkamer in combinatie met decoratief zand en echte schelpen, is de decoratieve schelp op de standaard een blikvanger van een heel speciaal soort Breng het gevoel van zon, strand en zee naar huis!

De tuinfiguur in de vorm van een schelp op de stand heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter en een totale grootte van ongeveer 36 bij 10 centimeter.

Afmetingen: ca. 36 cm x 10 cm
Hoogte: ongeveer 30 cm
Gewicht: ca. 3,75 kg
Kleur: grijs
Materiaal: metaal, beton
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.