Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Tuinfiguur vis op de standaard H20cm

12,80 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Ben je een liefhebber van de maritieme manier van leven en ben je nog steeds op zoek naar de ideale tuindecoratie voor je tuinvijver? Bekijk dan deze hoogwaardige decoratieve vis uit het exclusieve assortiment van het luxe merk VIANA. Met deze prachtige vis op de standaard maak je je maritieme sfeer in de tuin perfect! De vis is gemaakt van massief beton met behulp van een speciaal steengietproces en bevindt zich op een stabiele standaard op de hengel. Het uiterlijk van de vis werd uitgewerkt met bijzondere aandacht voor detail. De schaaljurk is ontworpen in reliëf, vinnen, ogen en kieuwen zijn getrouw gemodelleerd. Je kunt de bijzonder hoge kwaliteit van dit tuinfiguur ook herkennen aan het hoge gewicht. De decoratieve vis is bestand tegen wind en weer.

Het maritieme accessoire voelt zeker bijzonder comfortabel aan de rand van een tuinvijver. Maar het snijdt ook een goed figuur wanneer het op een tuinmuur of op een terras wordt geplaatst. De concrete figuur is ook een originele blikvanger als interieurdecoratie voor vissersclubs, badkamers of waar u als visliefhebber een maritiem accent wilt vestigen. Ook prachtig in combinatie met schelpen en wat decoratief zand! Ken je een visser of hobbyvisser van wie je echt kunt genieten met deze decoratieve vis?

De tuinfiguur in de vorm van een vis op de stand heeft een hoogte van ongeveer 20 centimeter en een totale grootte van ongeveer 27 bij 8 centimeter.

Afmetingen: ca. 27 cm x 8 cm
Hoogte: ongeveer 20 cm
Gewicht: ca. 1,6 kg
Kleur: grijs
Materiaal: metaal, beton
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.