Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Thermometer in houten bootvorm om op te hangen 46cm 1stuk

3,75 € * 3,05 € * U spaart 19% (0,70 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Of het nu op het balkon of in de woonkamer is: deze chique thermometer heeft een mooie houten bootvorm en is geweldig om aan het vlaslint te hangen! Het temperatuurmeetapparaat is ingebed in een kleine houten doos, die de vorm heeft van een wit schip, is versierd met een grijze zeester en heeft een vlaslus aan de bovenkant en een ander plat lint aan de onderkant. Dit is bovendien versierd met een witte houten parel, een schelp en een houten vis.

Hierdoor past de thermometer perfect in een zomerse, maritieme inrichting en harmonieert hij heel mooi met een ontwerp in een landhuisstijl dankzij de natuurlijke materialen. De meter zelf is gevuld met gekleurde alcohol (ethanol) en toont de temperatuur in zowel Celsius als Fahrenheit. Je kunt de houten boot dus in de gang, in de badkamer of in de eetkamer hangen. De houten hanger ondersteunt elke wanddecoratie en zorgt voor een aangename vakantiesfeer!

De thermometer in de vorm van een houten boot om op te hangen heeft een totale lengte van ongeveer 46 centimeter met de vlaslinten, waardoor de boot zelf ongeveer de afmetingen 21 x 4,5 x 1,8 centimeter heeft.

Totale lengte: ca. 46 cm
Afmetingen boot: ca. 21 cm x 4,5 cm x 1,8 cm
Kleur: wit, rood, turkoois, grijs, bruin, zwart, natuurlijke kleuren
Materiaal: hout, vlas, glas, ethanol
Hoeveelheid: 1 st
 
Art.-nr.: 86083
Gewicht: 0,35 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Thermometer in houten bootvorm om op te hangen 46cm 1stuk
Thermometer in houten bootvorm om op te hangen 46cm 1stuk
Thermometer in houten bootvorm om op te hangen 46cm 1stuk
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.