Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Strooisel decoratiemix anker zeilboot hout creme 4cm 72p

8,70 € *

0,12 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De scatter-decoratiemix met twee motieven (anker en zeilboot) gemaakt van hout en in de kleur crème is perfect voor decoreren en knutselen.

Ben je nog op zoek naar het laatste kleine detail voor de tafeldecoratie van je zomerfeest ?! Deze maritieme mix geeft je tafel de finishing touch. Verdeel ankers en zeilschepen met vaart op tafel en verras uw gasten met de kleine, zoete houten elementen. De scatter decoratieve delen zijn ook zeer geschikt voor handwerk en doe-het-zelfprojecten. Rond een uitnodiging voor het diner op het balkon af met een anker en een houten boot. Lijm hiervoor de verspreidende delen op de uitnodigingskaart. Je kunt ook een cadeaubon verfraaien, kaarten en dozen plaatsen met de zee-elementen. De decoratie voor het besprenkelen van Viana kan eenvoudig met lijm worden bevestigd.

Het assortiment zwerfvuil van Diana omvat in totaal 72 delen, waaronder 36 ankers en 36 zeilboten. De maritieme ornamenten zijn uit hout gestanst en hebben de geschatte afmetingen van 4 centimeter tot 4 centimeter.

Afmetingen : ca. 4 cm x 4 cm
Kleur : crème, natuurlijk
Materiaal : hout
Aantal : 72 stuks (36 per motief)
Art.-nr.: 66879
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Strooisel decoratiemix anker zeilboot hout creme 4cm 72p
Strooisel decoratiemix anker zeilboot hout creme 4cm 72p
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.