Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Strobloem gele gedroogde bloemen decoratie bos 75g

16,65 € *

22,20 € per 100 g

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De strobloem in geel is een gedroogd natuurproduct. Deze gebundelde gedroogde bloemdecoratie maakt indruk met zijn sterke kleuren en grote, dichte bloemen. In dit boeket is de droge flora alleen te onderscheiden van levende bloemen door naar de zorgvuldig geconserveerde bladeren te kijken. Geen wonder dat de trend naar droge decoraties blijft bloeien!

In een tafelvaas wordt het gele eeuwige boeket, botanisch bekend als Helichrysum, gebruikt als droogboeket als een blijvend lust voor het oog. Het natuurlijke product is maximaal een jaar houdbaar en heeft geen water of verzorging nodig. Zo heb je altijd een bloeiend zomer- of herfstboeket op je kamer! Voor een nog weelderiger droogboeket raden we een arrangement met grassen of roze bloemen aan. De gele immortelle past ook perfect bij witte bloemen of natuurlijke voorwerpen.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter! Bij droogboeketten kan het nettogewicht ook iets afwijken.

Lengte: ca. 48cm - 60cm
Diameter van de bloem: ongeveer 4 cm - 6 cm
Kleur: geel, natuurlijk
Materiaal: natuurlijke bloemen
Nettogewicht: ongeveer 75 g
Art.-nr.: 28685
Gewicht: 0,37 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Strobloem gele gedroogde bloemen decoratie bos 75g
Strobloem gele gedroogde bloemen decoratie bos 75g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.