Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Stranddecoraties, Capiz-schelpen 5–10 cm, natuurlijke artikelen, parelmoer, maritiem 1kg

8,65 € *

8,65 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Vooral schelpdieren zijn nodig voor een betoverende stranddecoratie! Met deze Capiz-schelpen krijg je zelfs bijzonder mooie exemplaren in glanzend parelmoer.

Deze decoratieve schelpen zijn echte natuurlijke items die perfect zijn voor een Zuidzee-decoratie in de badkamer thuis of voor een strandfeest. Met de schelpen voor decoratie en handwerk creëer je mysterieuze onderwaterdecoraties voor de etalage van een reisbureau of als tafeldecoratie voor een zomers feestje. De platte mosselschelpen van de Capiz-parelmoermossel hebben niet alleen een fantastische glans, ze hebben ook lichte groeven aan het oppervlak die typisch zijn voor mosselen. Gebruik de prachtige schelpdecoratie als natuurlijke verspreide decoratie als tafeldecoratie of gebruik de schelp als maritiem decoratief accessoire in een restaurant of voor diverse ambachten in de floristische omgeving of met kinderen.

U kunt de mosselen besprenkelen, beschrijven, doorboren en inrijgen. - Er zijn nauwelijks grenzen aan uw ideeën voor het gebruik van de hoogwaardige natuurlijke decoraties!

De echte mosselen voor etalages en meer haal je in een praktische tas van rond de 1 kilo. Dit bevat een groot aantal mosselschijven met een diameter van ongeveer 5-10 centimeter.

Let op: dit is een natuurlijk product! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daardoor kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Afmeting: circa 5–10 cm
Kleur: parelmoer, wit, beige
Materiaal: schelpkalksteen
Nettogewicht: ongeveer 1 kg
google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.