Spar hart om op te hangen met engel 8cm groen 6st

14,20 € * 10,55 € * U spaart 26% (3,65 €)

1,76 € per Stuk

Levering tot 13. December **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 6 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Wat een elegante kerstboomdecoratie! Dit sparrenhart voor het ophangen met groene engelen is tegelijkertijd eenvoudig en decoratief en dit is met name te danken aan de kleine engelfiguur die in het midden van de hartvorm hangt. Met sprankelend zilver, wat decoratief glas en mooie vleugels straalt deze kleine hanger gewoon een leuke kerstsfeer uit!

Je kunt dus niet alleen het hart van decoratieve dennentakken aan een kerstboom hangen, maar ook heel mooi op een dennenslinger, op een raamkrans of met een vacuümoog en een haak aan jezelf op de ramen. En dankzij de comfortabele lengte past de harthanger ook heel goed als autodecoratie op de achteruitkijkspiegel van uw auto.

Het sparrenhart om op te hangen met een engel in het groen heeft een totale lengte van ongeveer 17 centimeter. Het hart zelf is ongeveer 8 centimeter lang en zit in een verpakking van 6 stuks. Je kunt ook het zilveren lint aan de bovenkant afscheuren, zodat je het hart ook als tafeldecoratie of sieraad voor je adventskrans kunt gebruiken! Laat je inspireren door deze kleine, schattige kersthanger!

Totale lengte:
ongeveer 17 cm
Lengte van de figuur:
ca. 8 cm
Kleur: wit, groen, zilver
Materiaal: kunststof, draad
Aantal: 6 stuks

Art.-nr.: 669196-81
Gewicht: 0,18 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Spar hart om op te hangen met engel 8cm groen 6st
Spar hart om op te hangen met engel 8cm groen 6st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.