Snoeppot roze Pasen 13,5cm

6,40 € *

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 16 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zoet van buiten en zoet van binnen - dit is wat deze kleurrijke snoepdoos met het roze deksel belooft, die kan worden opgezet of weggegeven speciaal voor Pasen! Er is een blauw en een geel ei aan de bovenkant, die ook als handvat dienen, en een blauw, violet en groen ei zijn gemarkeerd in reliëf op de voorkant van de witte keramische pot. Alle eieren, evenals de rest van het deksel en de voorkant van het paasblik, zijn bovendien versierd met stippen, serpentijnlijnen, een bloem en een geschenkdoos. Met hun gekartelde randen passen het deksel en de doos perfect in elkaar, zodat de constructie zelf ook lijkt op een groot, vierkant ei.

Maak een of je geliefde blij, vul kleine traktaties in het blik en geef ze weg voor Pasen! Natuurlijk kunt u de decoratieve container ook voor uzelf houden en instellen als een tafel of raamdecoratie. Of je kunt het plaatsen als een praktische theedoos op het keukenrek of het als een schattige snoepdoos meenemen naar het kantoor, waar iedereen het kan gebruiken. De mogelijkheden zijn eindeloos!

De roze snoepdoos met de paasmotieven meet ongeveer 13,5 x 7,5 x 6 cm. Je haalt ze in een kartonnen doos.

Let op: het product is geschikt voor voedsel, maar niet vaatwasmachinebestendig!

Hoogte : ca. 13,5 cm
Lengte : ca. 7,5 cm
Diepte : ongeveer 6cm
Kleur : roze, wit, blauw, geel, groen, paars
Materiaal : keramiek
Hoeveelheid : 1 st

Art.-nr.: 826976-A
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Snoeppot roze Pasen 13,5cm
Snoeppot roze Pasen 13,5cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.