Snoepdoosje geel Pasen 13,5cm

6,40 € *

Levering tot 2. Februari **

Gewoonlijk klaar voor verzending binnen 24 uur

Nog maar 3 in voorraad.

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een mooie aanvulling op de paasdecoratie en een lief paasgeschenk: deze snoepdoos van keramiek in geel is perfect voor Pasen, omdat veel kleurrijke paaseieren het uiterlijk sieren! Het eerste dat moet worden vermeld, is het grote groene en het kleine roze ei op het deksel, dat meteen opvalt, driedimensionaal zijn en tegelijkertijd als handvat kunnen worden gebruikt. Bovendien zie je nog drie eieren in geel, groen en oranje aan de voorkant, die deel uitmaken van de voorwand en enigszins bolvormig zijn.

Alle decoratieve eieren zijn ook beschilderd met fijne decoraties en prachtige patronen die er heel mooi uitzien. Het gele deksel kan gemakkelijk worden opgetild en past met zijn gekartelde patroon aan de onderkant perfect in de kartelingen van de keramische pot. Je kunt de bonbonniere met Pasen gebruiken voor heerlijke, zelfgemaakte koekjes, verleidelijke chocolaatjes of zoete snoepjes en vervolgens op een salontafel plaatsen als tafeldecoratie. Dus je kunt je jonge en oude gasten een kleine traktatie geven en gevuld met zelfgemaakte lekkernijen krijg je een geweldig cadeau-idee voor Pasen!

De snoepdoos in geel heeft een hoogte van ongeveer 13,5 centimeter, een diepte van ongeveer 6 centimeter en is ongeveer 7,5 centimeter lang als decoratie voor Pasen.

Let op:
het product is geschikt voor voedsel, maar niet vaatwasmachinebestendig!

Hoogte: ca. 13,5 cm
Lengte: ca. 7,5 cm
Diepte: ongeveer 6cm
Kleur: geel, wit, groen, roze, rood, oranje
Materiaal: keramiek
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 826976-B
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Februari **

meer item foto's

Snoepdoosje geel Pasen 13,5cm
Snoepdoosje geel Pasen 13,5cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.