Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Sleutelhanger gietijzer roest 36cm 5 stuks

18,35 € * 15,70 € * U spaart 14% (2,65 €)

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze sleutel lijkt te komen van een oud slotkasteel. Maar de decoratieve sleutelhanger met roest is geen antiek, maar een zwaargewicht accessoire van gietijzer.
 
Het ontwerp van de sleutelhanger is gebaseerd op de patronen van historische modellen. In de trendy vintage-look brengt de sleutel rustieke flair in elk interieur. Of je het nu liever duidelijk zichtbaar aan de muur hangt of aan het plafond bungelt, er is absoluut iets mysterieus aan de metalen toetsen. Omdat elke gast zich onwillekeurig voorstelt welke deuren de roestige sleutels eenmaal openden. De decoratieve sleutelhanger biedt niet alleen een geweldige decoratie voor uw huis in een landelijke stijl, maar geeft ook de flair van de geleefde geschiedenis aan een wijnbar, een wijnkelder of een herberg. Natuurlijk siert het ook de ingang van een hotel.
 
De gietijzeren sleutelhanger met roest bestaat uit vijf sleutels in verschillende maten en uitvoeringen en een metalen ring. Met toetsen is de kraag in totaal ongeveer 36 centimeter lang, waarbij de grootte van de toetsen varieert tussen ongeveer 9 en 27 centimeter.

Opmerking: accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale lengte: ca. 36 cm
Sleutelafmetingen: ca. 27 cm × 10 cm / ca. 19 cm × 6 cm /
ca. 16cm × 6cm / ca. 16cm × 5,5cm / 9cm × 5,5cm
Kleur: bruin / roest
Materiaal: metaal
Aantal: 1 bundel met 5 verschillende sleutels
Art.-nr.: 67547
Gewicht: 1,3 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Sleutelhanger gietijzer roest 36cm 5 stuks
Sleutelhanger gietijzer roest 36cm 5 stuks
Sleutelhanger gietijzer roest 36cm 5 stuks
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.

Andere categorieën die overeenkomen met uw selectie