Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Slakkenschaal naturel 1kg

15,45 € *

15,45 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Doe een paar van hen in een decoratieve kom en alles ziet er veel meer zomers uit: deze echte slakkenhuizen met hun natuurlijke kleuren kunnen worden gebruikt als een losser voor elke decoratie! De slakken worden volledig schoongemaakt en kunnen niet alleen in een kom worden opgesteld, maar kunnen ook als sieraad op de balen van potplanten of zelfs in de tuin worden geplaatst. In combinatie met wat zand, drijfhout en een kleine decoratieve vuurtoren, krijgt u een maritieme decoratie die elke kamer met een speciale flair siert.

Het geheel ziet er bijzonder mooi uit in de badkamer en op het balkon. Trek een transparante draad of een koord door de slakkenhuizen, je krijgt een slimme slinger waarmee je gemakkelijk een raam of een patiodeur kunt uitrusten en daarmee kunt upgraden. Je kunt hier zeesterren en houten vissen aan toevoegen zodat de foto compleet is.

De natuurlijke slakkenhuizen worden geleverd in een zak van in totaal 1 kg. Elk huis is uniek en individueel ontworpen door de natuur. De slakken kunnen tussen de 2 en 7 centimeter groot zijn.

Let op: dit is een NATUURLIJK PRODUCT ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 2cm - 7cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: limoen
Gewicht: ongeveer 1 kg


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.