Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Sisal hart manchet 20cm rood hart sisal bloem decoratie 10st

9,25 € *

0,93 € per Stuk

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Zo'n sisal hartmanchet in rood is een prachtig ornament voor romantische boeketten van bloemen voor Moederdag of Valentijnsdag.Gemaakt van stevig draad, is het grote hart voor de klassiek mooie look gewikkeld met fijne, roodgekleurde sisalvezels en heeft een centrale opening waarin je er een kunt stoppen klein tot middelgroot handboeket. Aan de achterkant versmelt het hart in een puntige trechter gemaakt van draad, die maximale stabiliteit garandeert en ook verdere mogelijkheden voor presentatie opent.

Je kunt het sisalhart bijvoorbeeld in stopverf of potgrond fixeren en op deze manier een betoverend bloemstuk creëren, waarin weelderige bloemen, decoratieve pluggen en andere decoratieve elementen tot hun recht komen. Je kunt het hart ook iets omhoog buigen om de indruk van een klein mandje te creëren. Een dergelijk arrangement is niet alleen een heerlijk cadeau-idee, maar creëert ook een geschikte sfeer als tafelarrangement op bruiloft- en verjaardagsfeestjes. De hartmanchetten van sisal zijn prachtige basics voor veelzijdige decoratieve en ambachtelijke ideeën.

De rode sisal hartmanchet met een basisstructuur van draad wordt geleverd in een set van 10 stuks en heeft een opening van ongeveer 7 centimeter. Het hart zelf heeft een buitendiameter van ongeveer 20 centimeter en is inclusief de trechter ongeveer 14 centimeter diep.

Buitendiameter : ca. Ø20cm
Binnendiameter : ca. Ø7cm
Diepte: ongeveer 14cm
Kleur: rood, zilver
Materiaal: sisal, metaal
Aantal: 10 stuks

Art.-nr.: 26515/67679
Gewicht: 0,19 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Sisal hart manchet 20cm rood hart sisal bloem decoratie 10st
Sisal hart manchet 20cm rood hart sisal bloem decoratie 10st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.