Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Sierpot wortel grijs 33cm x 29cm H30cm

43,75 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze exclusieve houtwortel van het nobele merk VIANA krijg je een stijlvol charmant woonaccessoire met de kracht van de natuur. De wortel lijkt krachtig, rauw en wild in zijn natuurlijke vorm, die de verbeelding stimuleert wanneer bekeken. Misschien luister je naar het zachte geritsel van de wind in het bos?

De binnenkant van de wortel is uitgehold, zodat je niet alleen de decoratieve wortel als een fascinerende sculptuur kunt presenteren, maar ook een groen accent kunt toevoegen. Dus vooral groene kamerplanten zien er prachtig uit in tegenstelling tot de elegante grijze wassing die het hout van de plantenpot heeft ondergaan. Voor commercieel gebruikte ruimtes zoals kantoren, winkelruimtes of hotellobby's is het zinvol om kunstplanten van hoge kwaliteit te gebruiken. U zult zeker vinden wat u zoekt in ons assortiment. Onderhoudsvriendelijk en toch een echte blikvanger! Met zo'n onderscheidende presentatie toont u niet alleen een gevoel voor stijl en een gevoel voor esthetische kunstsculpturen, maar creëert u ook een rustieke, uitnodigende sfeer voor uw klanten en gasten.

De grijs gewassen sierpot als houten wortel heeft een hoogte van ongeveer 30 centimeter. De afmetingen zijn ongeveer 33 bij 29 centimeter.

Hoogte: ongeveer 30 cm
Afmetingen: ca. 33 cm x 29 cm
Kleur: gewassen grijs
Materiaal: hout
Hoeveelheid: 1 st

Opmerking: accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.