Sierkegels groot om op te hangen Kunstsneeuwkegels 23cm

8,90 € * 6,55 € * U spaart 26% (2,35 €)

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De decoratieve kegel imponeert groot en besneeuwd in de kerstversiering. In feite is de plastic sneeuwpin groter dan het leven! De originele decoratie om op te hangen is geflockt in verschillende kleuren, waardoor de illusie ontstaat van een zwartbruine dennenappel met veel sneeuw. Subtiele glitter imiteert de winterse schittering van de sneeuwkristallen. De adventsdecoratie om op te hangen is voorzien van een nauwelijks zichtbaar oogje en een nylondraad

De winterkegel kan prachtig worden gearrangeerd met gouden glitter of kunstmatige ijspegels en sneeuwballenslingers. U kunt bijvoorbeeld een volledig kerstthema, besneeuwde raamdecoratie ontwerpen.

Voor raamdecoratie in Advent kun je meerdere besneeuwde dennenappels aan een kunstkerstboom hangen, eventueel besproeid met kunstsneeuw. Iets minder gigantische decoratieve kegels en wat groene naaldtakken brengen de illusie van het winterbos in huis.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden weergegeven, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Lengte: ongeveer 23 cm
Diameter: ca. Ø10.5cm
Kleur: wit, zwart, beige
Materiaal: kunststof
Productlijn: Viana
Hoeveelheid: 1 stuk
google_translate
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 68514
Gewicht: 0,34 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Sierkegels groot om op te hangen Kunstsneeuwkegels 23cm
Sierkegels groot om op te hangen Kunstsneeuwkegels 23cm
Sierkegels groot om op te hangen Kunstsneeuwkegels 23cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.