Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Sierallium kunstmatig paars Ø8cm 58cm

2,50 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Dit prachtige paarse allium uit de VIANA-reeks geeft uw bloemendecoratie een heel speciaal accent. De sierui bestaat uit een prachtig bloemscherm en een lange groene stengel, die dankzij de geïntegreerde metaaldraad heerlijk flexibel is om mee te werken.

Bloemen zorgen altijd voor een groot accent, vooral in tafeldecoraties, die prachtig kunnen worden aangevuld met het kunstmatige allium. Een fijn arrangement kan bijvoorbeeld prachtig worden verwerkt door het te decoreren met de bolvormige schermen van de kunstbloem. U kunt ook verschillende kleuren combineren die we voor u in onze winkel hebben. Het is vooral geweldig dat je met de hoogwaardige kunstmatige variant niet hoeft te schelen of de bloemen verwelken, wat een enorm voordeel is, vooral in de horeca.

Het kunstmatige allium in paars heeft een totale lengte van ongeveer 58 centimeter, met het scherm een diameter van ongeveer 8 centimeter.

Lengte: ongeveer 58 cm
Bloemdiameter : ca. Ø8cm
Kleur: paars, groen
Materiaal: kunststof, metaal
Hoeveelheid: 1 st

Art.-nr.: 66652
Gewicht: 0,2 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Sierallium kunstmatig paars Ø8cm 58cm
Sierallium kunstmatig paars Ø8cm 58cm
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.