Sieraden draad

meer categorieën

Aluminiumdraad

Aluminiumdraad Ontdek de verschillende ambachtelijke ideeën die u met aluminiumdraad kunt implementeren! Bij Floristik24, de online winkel voor handwerkmateriaal en decoratie, kunt u een grote selectie aluminiumdraad, aluminium platte draad en draadschroeven in verschillende maten en kleuren krijgen. U kunt hier bijvoorbeeld goedkoop online groene, gouden, zilveren, rode en zwarte aluminiumdraad bestellen. Maak bijvoorbeeld een mooie hanger voor een raam, een schattige bloem als tafeldecoratie of een kerstbal voor de kerstboom van...

Bloem binddraad

Bloem binddraad Ontwerp zelf je eigen bloemdecoraties als een professional! Met de bloembinddraad van Floristik24, de online winkel voor professionele handwerkbenodigdheden, kunt u zelf een deurkrans, een tafelschikking of een bloemdecoratie voor feesten maken. Gebruik bijvoorbeeld de hoogwaardige golfringen, ook wel kransringen genoemd, om een kransbasis te maken waarop u wijnstokken, dennentakken, kegels, droge planten, figuren, kandelaars, mos, bloemenschuim en stro kunt binden.

En als je dan een gaas gebruikt om te...

Craft wire

Craft wire Let op creatieve hobbyisten: bij Floristik24 kunt u goedkoop online een grote selectie felgekleurde ambachtsdraad in vele vormen en kleuren bestellen! Hier vindt u fijne mythe draad in goud, bruin, groen, zilver, rood, koper en roze. Je kunt dan de decoratieve lakdraad gebruiken om je bonsai te binden, om kleine sieraden te versieren en ook om een bloemdecoratie te versieren. Met de bouillondraad en de bouilloneffectdraad kun je ook chique, moderne accenten in je huis plaatsen, omdat deze speciale draden in een...

Decoratieve spelden & decoratieve parels

Decoratieve spelden & decoratieve parels Mooi en uiterst praktisch: met de sieradenpinnen en decoratieve kralen van Floristik24, de online shop voor creatieve hobbyisten, kunnen tafelkleden worden geplakt en gedecoreerd terwijl tegelijkertijd originele sieradenideeën kunnen worden gerealiseerd. Hier vindt u parels in verschillende maten en kleuren zoals appelgroen, rood, goud, oranje, roze, zilver en turkoois. Deze parels hebben ook gaten en kunnen vervolgens worden gebruikt om sieraden te maken zoals armbanden en kettingen, maar ook om slingers en kleine...

Papiersteun

Papiersteun Wat een veelzijdig handwerkmateriaal! Het papierdraad van Floristik24, de online winkel voor professioneel handwerk, bestaat in wezen uit een metaaldraad en werd vervolgens strak ingepakt met gekleurd papier. U kunt uw planten dus niet alleen ondersteunen bij het kweken van groenten of de werkstukken binden wanneer u met hout knutselt, maar ook zelf kleine figuren maken en raamdecoraties verfijnen!

Neem bijvoorbeeld een papieren koord in rood en maak er een klein hartje van, dat je kunt gebruiken als...
Bloemendraad, stok en ijzeren pinnen
maken deel uit van de basisuitrusting van bloemisten, maar hobbyisten zullen ook een grote selectie draadproducten vinden in onze goed gevulde online winkel, die op verschillende manieren kan worden gebruikt.

Het brede assortiment biedt alle materialen die nodig zijn in de professionele bloemisterij. Of het nu gaat om wikkeldraad of draad voor het binden van kransen of speciale gerberadraad voor het bevestigen van een enkele gerberabloem, er is precies het juiste gereedschap voor elk doel. Voor de productie van bloemstukken en tafeldecoraties, krans hoepels, Romeins-achtige, parelnaalden of zinkdraad zijn handige gebruiksvoorwerpen voor het bevestigen van de afzonderlijke delen.

Decoratieve draadproducten voor creatief ontwerp in de bloemisterij


Naast draadproducten die worden gebruikt voor bevestiging en die niet zichtbaar moeten zijn in het eindproduct, zijn er een groot aantal draden die worden gebruikt voor decoratiedoeleinden. Klatergouddraad of engelenhaar, bouillondraad of bouilloneffectdraad kan naar wens worden vervormd en rond mosgaas, bloemen of andere decoratieve items worden gedrapeerd.
Het repertoire van aluminiumdraad in verschillende kleuren en diameters, zoals ronde draad of platte draad, voldoet aan alle eisen voor dagelijkse bloemisten. Draad van koper, goud, zilver of gekleurd - de verscheidenheid aan ontwerpen voor hobbyisten en bloemisten is bijna onbeperkt. Van klimopnaalden tot zeshoekig gaas tot het beste feeënhaar, onze hoogwaardige decoratieve draadartikelen perfectioneren elke bloem- en plantendecoratie.

google_translate
Youtube Channel