Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Shellmix voor maritieme decoratie natuur 400g

4,90 € *

12,25 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Als u een maritieme decoratie voor uw pand wilt ontwerpen, dan is deze schelpmix in de natuur een perfecte keuze! De shell-set is heel gemakkelijk te gebruiken. U kunt de echte schelp en slakkenhuizen bijvoorbeeld om een buffet heen leggen om een prachtige mediterrane strandsfeer te creëren. Maar deze schelpjuwelen scoren ook als een eenvoudige tafeldecoratie voor een klein feestje.

Over gesproken: als u graag zelf sieraden maakt, dan kunt u deze maritieme ambachtelijke set gebruiken om een armband, een ketting of zelfs kleine broches en oorbellen prachtig op te zetten. Om dit te doen, boort u voorzichtig kleine gaten voor de draad in de schalen of steekt u eenvoudig een pin op de schaal van de schalen. Als een klein verjaardagscadeau is dit gegarandeerd een grote hit die je familie en vrienden zal verrassen!

De schaalmix voor een maritieme decoratie zit in een zak van 400 gram. De schalen hebben hun natuurlijke kleuren en hebben gegolfde, ronde gladde en gedraaide oppervlakken. De maten zijn ook verschillend; de schelpen en huizen zijn tussen de 2 en 7 centimeter groot. Je kunt de schaalset dus ook gebruiken om op geschenkverpakkingen te plakken of kaarten te plaatsen en zo een leuke vakantiestemming te creëren.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 2cm - 7cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: schelpen
Gewicht: ongeveer 400 g


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.