Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Shell mix naturel 500g

4,80 € *

9,60 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Je zomerse decoratie zal maritiem zijn met deze mix van schelpen in de kleuren van de natuur - hier met een iets hoger aandeel grof schelpen. Met dit assortiment aan schelpen ontvangen doe-het-zelvers een rijke pool van echte zeeschelpen en slakken, waarmee ze hun huis een frisse zeelucht kunnen geven. Het schelpassortiment bevat de schelpen verschillende soorten schelpen en daar bovenop slakkenhuizen in verschillende vormen en kleuren, zodat u een gevarieerd interieur kunt toveren. Bovenal vind je meer exotische varianten in een stekelige en langwerpige vorm. Natuurlijk zijn alle behuizingen zorgvuldig schoongemaakt en zijn ze verder natuurlijk; de slakkenhuizen zijn ook zacht gepolijst

Wat u kunt doen met dit aantrekkelijke handwerk! De natuurlijke items zijn bijvoorbeeld een prachtige sprenkeldecoratie, waarmee u een tafel kunt versieren voor een zomers diner in de open lucht. Het is een slim idee om de decoratieve schelpen op te nemen in een onderscheidende zeeslinger. Het is het beste om een grof touw als uitgangspunt te gebruiken en vervolgens de decoratieve schelpen eraan te binden - je hebt een prachtige muurdecoratie die ook geschikt is voor deurdecoratie. Het is ook geweldig om de mosselen stevig met hete lijm op plantenbakken te plakken, zodat je een interieurdecoratie krijgt die de zee decoratief in je huis brengt.

De geassorteerde shell-mix in naturel wordt geleverd als een decoratieve set met een totaal van 500 gram. De schelp kan ongeveer 3 tot ongeveer 7 centimeter groot zijn.

Let op : dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen !

Afmeting : ca. 3-7 cm
Kleur : natuurlijk
Materiaal : schelpen
Gewicht : ca. 500 gram

Opmerking:
accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.