Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Shell mix naturel 400g

4,90 € *

12,25 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Breng het strandgevoel thuis met deze mix van schelpen in de natuur! De diverse set slakken en schelpen biedt verschillende decoratievarianten en laat het ambachtelijke hart sneller kloppen. De behuizing van de zeedieren kan ook op verschillende manieren worden gebruikt. Je kunt bijvoorbeeld een prachtige collage maken met onderwaterflair met wat ambachtelijke lijm, die je kleintjes zeker leuk zullen vinden.

Maar je kunt de decoratie voor de kinderkamer ook aanvullen met deze schelpen, die gegarandeerd veel gelukkige gezichten creëren. En als je een beetje Zuidzee-magie in je badkamer wilt brengen, staat dit knutselpakket ook aan je zijde. Lijm of bind enkele schelpen aan een visnet en hang deze losjes aan het plafond. Maar ook gerangschikt in een houten kom of met wat drijfhout, ziet deze zee-set er gewoon sensationeel uit!

De natuurlijke schaalmix zit in een kleine netzak en weegt ongeveer 400 gram. De vele echte schelpen en slakkenhuizen hebben verschillende maten, die ongeveer tussen de 1,5 en 5 centimeter zijn. Bovendien hebben de behuizingen veel verschillende oppervlakken en vormen, wat deze schaalset zo speciaal en mooi maakt.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 1,5 cm - 5 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: schelpen
Gewicht: ongeveer 400 g

Opmerking: accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.
 
google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.