Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Shell Chicoreus ramosus 16cm 3st

20,15 € *

6,72 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Bekroon een maritiem arrangement met de prachtige schelp van de soort Chicoreus ramosus. Met zijn sierlijke behuizing is de slakkenhuis van de gigantische slak met weerhaken, die vooral gebruikelijk is in de Indo-Pacific, een uniek decoratief object dat de kijker onmiddellijk op een wit zandstrand plaatst. Filigraanvormige stekels en een grote kast met roze verkleuring en een ovale mond maken deze schelp een klein wonder van de natuur en het hoogtepunt van uw zeedecoratie.

Individueel geplaatst in een grote plantenbak of in de etalage, is de zeeslakschelp net zo ongebruikelijk als een blikvanger als op een groot decoratief dienblad met zand, zeesterren, stenen en andere schelpen. De behuizingen passen gewoon fantastisch, bijvoorbeeld in een visrestaurant, een spa of in het wellnesscentrum van een hotel. Zo'n schelp ziet er thuis ook sensationeel uit op de vensterbank of op de tafel voor een zomerfeest en kan natuurlijk individueel worden gecombineerd en opgevoerd.

De schaal is de behuizing van de gigantische slak met weerhaken, Latin Chicoreus ramosus, die ook bekend staat als een decoratief object als White Mulli en wordt aangeboden in een 3-pack. De lengte van de slakkenhuizen varieert van ongeveer 15 tot 16 centimeter. Ze zijn ongeveer 12 tot 13 centimeter breed en maximaal 11 centimeter hoog.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Lengte: ca. 15 cm - 16 cm
Breedte: ca. 12 - 13 cm
Hoogte: ongeveer 11 cm
Kleur: natuurlijk
Materiaal: echte slakkenhuizen
Aantal: 3 stuks

google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.