Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Schelpmix naturel assorti 260g

6,70 € *

1,12 € per Stuk

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een mooie aanvulling op elke zomerse tafeldecoratie: met deze geassorteerde shell-mix in zijn natuurlijke kleuren geef je elke kamer een ontspannen maritieme touch! De exotische slakkenhuizen uit de decoratieve mix bestaan uit drie verschillende soorten en werden aanvankelijk van nature in een spiraalvorm ontworpen. Bovendien heeft één type schaal nog steeds een lange staartachtige extensie en verschillende uiteinden aan de bovenkant, terwijl de andere een klassieke, bolvormige structuur heeft met witbruine vlekken en het derde type is iets langer en heeft verschillende kleurstructuren.

Door de enigszins platte onderkant van elke schaal kan de natuurlijke decoratie goed worden neergezet en worden gebruikt als tafeldecoratie voor een tuintafel of een eettafel. Vooral als u een visschotel voor gasten serveert, ziet deze maritieme decoratie er echt goed uit. Je kunt ook keukendecoraties ontwerpen, bijvoorbeeld door de schelpen op de deuren van je keukenkastjes of op blikken met kruiden te plakken. In combinatie met andere maritieme decoraties zoals drijfhout, een vuurtoren, een houten schip en wat zand, kunt u ook een creatieve badkamerdecoratie ontwerpen die een geweldige vakantiestemming overbrengt!

De geassorteerde shell-mix in naturel wordt geleverd als een decoratieve set met een totaal van 260 gram. De mosselschelpen kunnen ongeveer 3 x 1,5 centimeter tot ongeveer 10 x 5,5 centimeter groot zijn.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit betekent dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en daarom in vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter kan verschillen van de opgegeven afmetingen!

Grootte: ongeveer 3 cm x 1,5 cm - 10 cm x 5,5 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: slakkenhuizen
Gewicht: ca. 260 gram


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.