Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Schelpgranulaat 2mm - 3mm naturel 2kg

5,10 € *

2,55 € per kg

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Voor een maritieme opstelling, pak dit natuurlijke granulaat in plaats van zand en kiezels. Het granulaat bestaat uit talloze schelpfragmenten met verschillende maten en kleuren, wat resulteert in een gewoon fantastisch uiterlijk. Het kan onder andere worden gevuld in een glazen vaas, een kom of een theelichthouder en kan ook worden bestrooid op een mooi houten dienblad of een decoratief bord. De combinatie met schelpen, zeesterren, stenen en andere maritieme objecten is een goed idee.

Je kunt ook een zomers tintje met het decoratieve granulaat toevoegen aan bloembakken, bloembakken en perken door het eenvoudig over de potgrond te verspreiden. Zo kunt u een vleugje Zuidzee in uw winkel of thuis verspreiden met eenvoudige middelen, ook door de schelfersplinters in het midden van de tafel, op de vensterbank of in de etalage te strooien.

Het mosselgranulaat wordt aangeboden in een zak met een totaalgewicht van ongeveer 2 kilogram. De splinters zijn ongeveer tussen de 2 en 3 millimeter groot en glinsteren in zeer verschillende, natuurlijke kleuren.

Let op: dit is een natuurlijk product ! Dit kan betekenen dat het product een grote natuurlijke schommelingen en dus de vorm, kleur, grootte, breedte, lengte en diameter van de aangegeven maten afwijken!

Grootte: ongeveer 2 mm - 3 mm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: echte schelpen
Gewicht: ongeveer 2 kg

Opmerking: accessoires en decoratieve items die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.