Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Schelpen slinger met steentjes naturel 100cm

10,05 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze schelpenkrans met stenen geeft uw zomerdecoratie een maritieme sfeer! Hang deze decoratieve draad gewoon in uw etalage, bijvoorbeeld om de nieuwe visgerechten op het menu van uw restaurant te promoten. Organiseert u deze zomer een feest met het thema zee? Zelfs dan is deze slinger een belangrijk onderdeel van uw feestelijke decoraties: als wanddecoratie, als tafeldecoratie of als onderdeel van een bloemstuk.

Als een natuurlijk product zijn de mosselen van nature individueel gekleurd en gevormd: u vindt talloze kokkels in de kleuren van roomwit tot oranjebruin tot wijnrood-paars. Natuurlijk zijn ook verschillende puntige schelpen in de vorm van een slak inbegrepen. Creëer een mooie tafeldecoratie door de slinger te combineren met bijvoorbeeld krullend mos-turkoois (als "kunstgolven") en zo de bankettafel te versieren.

De schelpenkrans met stenen is ongeveer 100 centimeter lang. De schelpen hebben maten tussen ongeveer 3 centimeter en ongeveer 6 centimeter. De gereinigde schelpen worden afwisselend bevestigd aan een draad met decoratieve kalksteen (gemaakt van gips), kunstmatig drijfhout (gemaakt van plastic en houtkrullen) en plastic kralen. Deze metaaldraad is geoxideerd, wat de hele slinger een mooie vintage look geeft.

Lengte: ongeveer 100 cm
Kleur: natuurlijke kleuren
Materiaal: echte schelpen, draad, plastic, gips, koord, houtkrullen
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.