Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Schelpbol wit Ø10cm

4,25 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met deze exclusieve shell-bal kun je de zee bijna horen rennen. De ronde schaalbal is ideaal voor verfijnde maritieme woonkamerdecoratie en is een echt hoogtepunt als blikvanger. Het schelpensemble bestaat uit veel verschillende schalen, waarvan de schalen stevig aan elkaar zijn gelijmd. Deze omvatten zeeslakken, kokkels en exotische Murex-mosselen. Deze schelpen zien er niet alleen fascinerend uit, ze slagen er ook in om je sfeer te transformeren in een exotische en tropische flair. Een witte wassing vormt een stijlvolle aanvulling op het ontwerp van de decoratieve ballen. Er is ook een plat koord om aan de bal te hangen.

Waar u een groot maritiem accent wilt instellen, de shell-bal kan eenvoudig worden opgehangen. Een badkamer is bijvoorbeeld een geweldige plek om de natuurlijke decoratiearm te spuiten. Laat de decoratieve bal van schelpen eenvoudig aan het plafond hangen door het platte koord met een transparant koord te verlengen. Je kunt ook een aantrekkelijke tafeldecoratie oproepen als je een decoratief bord of een decoratieve kom met zand vult en de shell-bal kunstig erop plaatst. In combinatie met andere schalen voor verstrooiing en een windlicht van glas, creëert dit een sfeervol ensemble dat je laat dromen in verre werelden.

De schaalbal heeft een diameter van ongeveer 10 centimeter.

Diameter: ca. Ø10 cm
Materiaal: mosselen, vlas
Kleur: wit
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.