Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Schelp met voet hout wit, naturel 20 × 14cm Maritieme decoratie voor de woonkamer

8,35 € *

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Een stuk zee voor de vitrine: de houten schaal in witte en natuurlijke kleuren is een hoogwaardige maritieme decoratie voor staan.

Een laag blanke lak laat de voorkant glanzen en benadrukt de natuurlijke nerf van het hout. De karakteristieke groeven van de schaal krijgen extra contour dankzij de roomwitte lak. De gestileerde schaalvorm ziet er nog plasticer uit. De zee-decoratie voor de woonkamer is gemaakt van massief hout en bevestigd aan de basis met een robuuste metalen staaf. Vanwege het eigen gewicht kantelt de houten schaal niet.

Het nobele stuk op zichzelf is een indrukwekkende decoratie in alle interieurs. In een verlichte vitrine of op de boekenplank is het bijzonder mooi in de woonkamer. Maar het kan ook net zo effectief op een vensterbank worden geplaatst. Het prachtig gebogen houten beeld wordt ook iets heel speciaals in de tafeldecoratie. Plaats de decoratieve schaal bijvoorbeeld op een bord of een glazen kom vol zeezand en andere schelpen. Of combineer ze met andere nautische of maritieme accessoires van hout, die ook verkrijgbaar zijn in onze winkel.

De maritieme houtdecoratie heeft een totale hoogte van ongeveer 21 centimeter. De schaal zelf meet ongeveer 14,5 bij 13 centimeter.

Afmetingen decoratieve schaal (breedte x hoogte x diepte): ca. 14,5 cm × 13 cm × 2 cm
Totale hoogte met voet: ca. 21 cm
Voetafdruk: ca. 5,5 cm x 5,5 cm
Kleur: natuurlijke kleuren, wit
Materiaal: hout, metaal
Hoeveelheid: 1 st
Art.-nr.: 613712-11
Gewicht: 0,52 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Schelp met voet hout wit, naturel 20 × 14cm Maritieme decoratie voor de woonkamer
Schelp met voet hout wit, naturel 20 × 14cm Maritieme decoratie voor de woonkamer
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.