Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Scatter decoratie vis hout wit, blauw, lichtblauw 4cm 72st

8,70 € *

0,12 € per Stuk

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Met de vis als een decoratie om te strooien van hout, krijg je een hele school vissen om te versieren, te knutselen en naar uit te kijken!

Alle deco-dieren zijn goed ontworpen en zorgvuldig uitgestanst. Twee verschillende vissoorten en de drie kleuren zorgen voor afwisseling in de maritieme houtdecoratie van het exclusieve merk VIANA. Ook met betrekking tot het mogelijke gebruik is er geen verveling als het gaat om sprenkelen. Of het nu gaat om een tafeldecoratie, in een decoratief bord met zeezand of als een aantrekkelijke raamdecoratie, de kleine decoratieve figuren inspireren altijd overal. Er zijn onbeperkte mogelijkheden, vooral bij het knutselen met kinderen.

Schilder bijvoorbeeld een rechthoekige glazen pot met golven en algen. Lijm de vis bijvoorbeeld aan de binnenmuren met hete lijm. Daarnaast kun je ook schelpen of zand van je laatste strandvakantie vasthouden. Uw kinderen zullen blij zijn wanneer hun schatten worden gebruikt in een geweldige maritieme decoratie in plaats van ze ergens af te stoffen! Als alternatief kan de houten vis ook aan de buitenkant worden bevestigd. Vervolgens kun je het schip met water vullen en er een kleine zeilboot in plaatsen. Deze decoratieve artikelen zijn echter niet geschikt voor kinderen jonger dan drie jaar vanwege het risico van slikken.

Je kopt de kleurrijkedecoratie om te strooien met de kleine vis gemaakt van hout als een set met in totaal 72 stuks in de kleuren lichtblauw, donkerblauw en wit. Van de twee zeedieren zijn er 12 opgenomen in elk van de drie kleuren. Afhankelijk van het motief meet de maritieme decoratie ongeveer 4 × 3 centimeter of 4 × 1,5 centimeter.

Afmetingen (lengte x hoogte): ca. 4 cm x 1,5 cm / 4 cm x 3 cm
Kleur : lichtblauw, donkerblauw, wit
Materiaal : hout
Aantal : 72 stuks, 12 per variant
Art.-nr.: 66880
Gewicht: 0,37 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Scatter decoratie vis hout wit, blauw, lichtblauw 4cm 72st
Scatter decoratie vis hout wit, blauw, lichtblauw 4cm 72st
Scatter decoratie vis hout wit, blauw, lichtblauw 4cm 72st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.