Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Scabiosa gedroogde natuur Scabiosa gedroogde bloemen H50cm 100g

22,05 € *

Levering tot 2. Oktober **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

De gedroogde Scabiosa is puur natuur voor je droge decoratie! De schurft is zowel duurzaam als aantrekkelijk droogbloemen. Met de bolvormige bloemhoofdjes maak je echt het verschil in een droogboeket. De knoopkruiden zijn zorgvuldig geconserveerd zodat ze tot een jaar houdbaar zijn. Daarom is de natuurlijke decoratie uiterst duurzaam.

In lijn met de trend naar droge bloemsierkunst, zet je het natuurlijke scabiosaboeket in de vaas of schik je het in met de hand geplukte boeketten met kleurrijke eeuwige bloemen of trendy droge grassen.

U ontvangt de aantrekkelijke droogbloemen met bladeren in plastic folie op de vaste plant. Met een zijdesnijder kunt u echter de droge bloemstelen verwijderen en deze verwerken tot droge arrangementen of boeketten.

Houd er rekening mee dat:
Het is een natuurlijk product ! Dit houdt in dat het product onderhevig is aan natuurlijke schommelingen en kan afwijken van de opgegeven afmetingen in vorm, kleur, maat, breedte, lengte en diameter!

Accessoires en decoratieve artikelen die op de productafbeeldingen worden getoond, zijn niet bij de levering inbegrepen.

Totale lengte: ca. 50cm - 55cm
Diameter koppen: ca. Ø2cm - 3,5cm
Kleur: naturel
Materiaal: gedroogde planten
Netto gewicht: ongeveer 100 g
Art.-nr.: 312001204
Gewicht: 0,4 kg
Levering tot: 2. Oktober **

meer item foto's

Scabiosa gedroogde natuur Scabiosa gedroogde bloemen H50cm 100g
Scabiosa gedroogde natuur Scabiosa gedroogde bloemen H50cm 100g
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.