Rendier om op te hangen, kerstversiering, kerstboomversiering, houten versieringen voor advent H13cm 8st

15,55 € *

1,94 € per Stuk

Levering tot 13. December **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Deze houten rendieren om op te hangen zijn een leuk idee voor je kerstversiering!

Als kerstboomversiering of ter versiering van kerstversieringen - de originele houten decoratie voor advent in de vorm van blije rendieren brengt je gewoon in een goed humeur!

De grappige decoratieve rendieren van VIANA zien er vrolijk uit en hebben zichzelf chic gemaakt voor uw adventsdecoratie: de rendieren voor decoratie dragen allemaal een rode broek en een top met een sterpatroon, elk in rood met witte sterren of in wit met sterdecoratie in rood.

Omdat de rendierdecoratie al is voorzien van een lint om op te hangen, zijn de boomhangers in een handomdraai in het dennengroen opgehangen. De houten hangers zijn ook heerlijk geschikt als kersthanger in het midden van een deurkrans of als cadeaudecoratie!

Het grappige houten rendier als cadeaulabel kan worden gebruikt om prachtige kerstcadeaus te versieren. Zowel kinderen als volwassenen zullen blij zijn met zo'n liefdevol ontworpen pakket! Of u kunt de mooie houten figuren gebruiken als tafeldecoratie voor uw kersttafel door de boomdecoraties afzonderlijk op de borden te plaatsen of ze als strooidecoratie in het midden van de tafel te verspreiden.

De hoogwaardige kerstboomversieringen van het kwaliteitsmerk VIANA komen naar u toe in twee geassorteerde sets van 8. De set bevat vier decoratieve hangers in elke kleurvariant.

Let op: Accessoires en decoratieve artikelen die op productafbeeldingen worden getoond, maken geen deel uit van het assortiment, tenzij ze uitdrukkelijk zijn inbegrepen.

Totale lengte met lint: ca. 19 cm
Afmeting rendier (H × B): ca. 13 × 4 cm
Kleur: naturel, roomwit, rood, zwart, wit
Materiaal: hout, lak, lint
Productreeks: VIANA
Aantal: 8 stuks, gesorteerd
google_translate
Fabrikant: Viana ®
Art.-nr.: 01317
Gewicht: 0,36 kg
Levering tot: 13. December **

meer item foto's

Rendier om op te hangen, kerstversiering, kerstboomversiering, houten versieringen voor advent H13cm 8st
Rendier om op te hangen, kerstversiering, kerstboomversiering, houten versieringen voor advent H13cm 8st
* Alle prijzen incl. 21 % BTW Excl. verzendkosten. Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.