Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies.


Reddingsboei Ø18cm blauw-wit 1 st

9,35 € *

Leveren aan 28. April **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Begroet uw gasten met deze mooie reddingsboei in blauw en wit, die hopelijk nooit zal worden gebruikt! De chique zwemring is gemaakt van lichte kunststeen, is liefdevol geverfd met de zin "Welcome on Board" en kunstzinnig omwikkeld met een karakteristiek jutekoord waarmee u de maritieme wanddecoratie gemakkelijk kunt ophangen. De zwevende band past als een deurtje bij vrijwel elke kamer en verwelkomt daarom zowel uw bezoekers aan de voordeur als elke gebruiker van uw badkamer.

Door de felle kleuren en het losse ontwerp past de ring ook als welkomstbord voor een feestje en een tuinhuis. De decoratieve ring harmonieert ook heel mooi met andere maritieme decoraties zoals mosselschelpen, een houten zeilboot en een anker om op te hangen. Natuurlijk kunt u de zwemring ook gebruiken als decoratie voor uw eigen boot en de cabine in de juiste stijl versieren. Als u naar de decoratieve reddingsboei kijkt, krijgt u over het algemeen een gezellig zomergevoel en wilt u uw voeten in warm zeewater dompelen.

De reddingsboei in blauw en wit heeft een totale diameter van ongeveer 18 centimeter met het jutekoord. De buitendiameter van de ring zelf is ongeveer 16 centimeter, terwijl de binnendiameter ongeveer 9 centimeter is.

Totale diameter: ca. Ø18cm
Buitendiameter ring: ca. Ø16cm
Binnendiameter ring: ca. Ø9cm
Kleur: blauw, wit, natuurlijke kleuren
Materiaal: polyresin, jute koord
Hoeveelheid: 1 st


google_translate
* alle prijzen incl. 21 % BTW, excl. Verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.