Om onze website continu te optimaliseren en u de best mogelijke service te bieden, maken wij gebruik van cookies, mits u toestemming geeft voor het plaatsen van cookies. Meer informatie Mee eens Afwijzen


Praktisch jutetouw Ø1.5m 6m

17,00 € *

2,83 € per m

Levering tot 6. Augustus **

ProductbeschrijvingProductbeschrijving

Schip ahoy! Met dit praktische en robuuste jutetouw zit je aan de veilige kant als je maritieme decoraties wilt ontwerpen of grotere doe-het-zelfprojecten wilt uitvoeren.

Als je naar het touw kijkt, denk je misschien aan een havenbar of een rustieke havenkroeg. Daar zie je vaak jutetouwen aan de muren of aan het plafond hangen. Soms zijn de touwen bedekt met allerlei maritieme versieringen. Het ongeveer 6 meter lange bloemistentouw is ideaal voor zo'n kamerdecoratie. Hier kunt u zelf bepalen welke decoraties u wilt toevoegen: kunstmatige zeester, natuurlijke schelpen, kleine stukjes drijfhout of met draad, hete lijm of een hanger aan het touw te bevestigen. Of laat het touw sprankelen met een LED koord! Maar ook grote windgong met stenen of metalen elementen kunnen met het jutetouw als doe-het-zelfproject worden gerealiseerd.

Het stabiele jutetouw heeft een totale lengte van ongeveer 6 meter en een geschatte diameter van 1,5 centimeter.

Diameter : ca. 1,5 cm
Lengte : ongeveer 6 m
Kleur : naturel
Materiaal : 100% jute
Art.-nr.: 14664-017
Gewicht: 0,75 kg
Levering tot: 6. Augustus **
Praktisch jutetouw Ø1.5m 6m
Praktisch jutetouw Ø1.5m 6m
* Alle prijzen incl. 21 % BTW, Excl. verzendkosten Doorgestreepte prijzen komen overeen met de vorige prijs.
** Behalve vooruitbetaling. Nadat het factuurbedrag op onze rekening is bijgeschreven, voeren wij de levering direct voor u uit.